Vegye igénybe a hajdúszoboszlói fürdő gyógykezeléseit háziorvosi beutaló nélkül

0
A hajdúszoboszlói fürdőben társadalombiztosítási támogatással évente két, kúránként 15 alkalmas kezelés igényelhető. A Hungarospa gyógykezeléseihez nincs szükség háziorvosi beutalóra, mivel azokat a fürdő szakorvosi írják fel. A Hungarospa reumatológusa a helyi tévének nyilatkozott a fürdőben elérhető gyógyászati kezelésekről -írja a termalfurdo.hu. 
Egészségünk megőrzése, és a már meglévő betegségek gyógyítása érdekében egyre többen keresik fel a reumatológus szakrendeléseket és veszik igénybe a gyógyfürdők által nyújtotta szolgáltatásokat. Ezzel kapcsolatban kereste fel a Hajdúszoboszlói Televízió Az Év Fürdője, a Hungarospa reumatológusát, Dr. Kálmánczhey Juditot. Azokra a kérdésekre keresték a választ, hogy milyen lehetőségek vannak a gyógyulásra hajdúszoboszlói fürdőben, illetve kiknek ajánlott és milyen betegségcsoportokra fejti ki gyógyhatását a fürdő gyógyvize.
A fürdő fennállásnak 90 éve alatt nagyon sok tapasztalat gyűlt össze a gyógyvizes kezelésekkel kapcsolatban és számos orvosi kutatásban vizsgálták és igazolták a víz gyógyító hatását – mondta a doktornő.
A víz széleskörű gyógyhatása közül kiemelte a mozgásszervi betegségekre gyakorolt jótékony hatását, emellett az ízületi-, a gerincbetegségeknél és az úgynevezett kopásos betegségeknél is nagyon jó tapasztalataik vannak. Jól alkalmazhatók a reumatológiai szakrendelésen felírt gyógyvizes kezelések a törések és mozgásszervi betegségek operációja utáni rehabilitációra. Segítik a gyógyulást a bőrgyógyászati, nőgyógyászati és idegrendszeri betegségek esetén is.
A teljes tartalom és videó megtekintéséhez kattintson a termalfurdo.hu oldalára.

Leave A Reply

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com