Az egészségügyben dolgozók véleményére kíváncsiak

1

A kormány várja az egészségügyben dolgozók véleményét a rendszer megújításához – közölte az Emberi Erőforrások Minisztériumának (Emmi) egészségügyi államtitkársága.

Közleményükben azt írták: a koronavírus-járvány, a pandémia több olyan lépés meghozatalára kényszerítette az egészségügyi ellátást, amelyek felhívták a figyelmet az egészségügyi rendszer sérülékeny pontjaira. A jobb és még eredményesebb védekezés, a hatékonyabb egészségügyi ellátás érdekében áttekintik az egészségügyi rendszert és előkészítik annak megújítását. A munkát az Emmi és a Belügyminisztérium nemzetközi és magyar szakértők bevonásával megkezdte.

Úgy fogalmaztak: „a feladatot – valamennyi magyar állampolgár és egészségügyi dolgozó megelégedésére – csak akkor tudjuk elvégezni, ha az állampolgárok és valamennyi elkötelezett egészségügyi dolgozó véleményét is meghallgatjuk, és az átalakítás során figyelembe vesszük”. Ezért kérik az egészségügyben dolgozókat a rendelkezésükre bocsátott kérdőív kitöltésére, hogy javaslataikkal segítsék az eredményes átalakítást – áll az Emmi közleményében.

Forrás: MTI

1 hozzászólás

  1. Szabó Tamásné on

    Az ágyleépités valamilye szempontból jó! Nagyon sok olyan idős magatehetelen idős embert beraktak a hozzá tartózók némi paraszolvencia reményében aki csak ápolásra szorult. Az ápolási osztályokat és a szociális otthonokat kellene bőviteni. Persze úgy gondolom kellene fízetni valamennyit a idős embber nyugdíjából!!!

Leave A Reply

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com