Diétás franciasaláta – 2-es típusú cukorbetegeknek

0

Hozzávalók 4 adaghoz

  • 30 dkg burgonya
  • 15 dkg sárgarépa
  • 10 dkg zöldborsó
  • 20 dkg alma
  • 10 dkg túró
  • 10 dkg savanyú uborka
  • 4 dl kefir
  • mustár
  • citromlé
  • fehér bors
  • folyékony édesítőszer

A sárgarépát, a burgonyát, a zöldborsót gyengén sós vízben puhára főzzük. Ha megfőtt, hagyjuk kihűlni, majd a savanyú uborkával együtt kockákra vágjuk. A kefirt összeturmixoljuk a mustárral, citromlével, túróval, sóval, borssal, édesítőszerrel, és a zöldségekre öntjük.

Energia: 229.2 kcal
Szénhidrát: 29.8 g
Fehérje: 11.9 g
Zsír: 5.7 g

Nagy Margit receptje

Megosztás

Írjon választ!