Csak egy kardiológust keres, vagy szeretné megtalálni a jövőbeli orvosát?

20

Napjaink orvoslásának még mindig gyenge pontja sok esetben a pontos diagnózis hiánya és a betegség stádiumának pontatlan meghatározása. Ezek közvetlen hatással vannak a prognózisra, a terápiás döntésekre, a beteg válaszára és az életminőségre. A személyre szabott orvoslással Ön is megtalálhatja a leghatékonyabb terápiát. 

Hazánkban a szív- és érrendszeri betegségek a halálozás több mint felét teszik ki. A klasszikus rizikófaktorok mellett újabb biomarkerekről igazolódott be, hogy összefüggést mutatnak a szívinfarktus, stroke vagy hirtelen szívhalál előfordulásával, napjainkban pedig a genetikai varianciák kerültek az érdeklődés középpontjába.  A genetikai eltérések önmagukban nem okoznak betegséget, de fokozhatják a hajlamot bizonyos kórképekre, vagy befolyásolhatják bizonyos gyógyszerek hatását.

Már hazánkban is elérhetők azok a genetikai tesztek, melyekkel kiszűrhetők azon betegek, akik így a szívinfarktus és stroke fokozott veszélyének vannak kitéve.

A személyre szabott rehabilitáció figyelembe veszi a társbetegségeket, a különböző kockázati tényezőket, a beteg lelki és szociális erőforrásait, hozzáállását. Másként nem lehet az egészségügyből sokszor hiányzó betegközpontú orvoslásra tekinteni.

A Praxis Dr. Zénó magánrendelésén rendkívül nagy hangsúlyt fektetnek arra, hogy Ön ne csak „egy orvossal” találkozzon, hanem olyan szakértők kezekbe kerüljön, akik a lehető legnagyobb szakértelemmel vizsgálják Önt, és látják el tanácsokkal, akikhez jövőbeni panaszaival is bátran fordulhat, és akik képesek hosszú időn keresztül biztosítani az Ön tünetmentes, egészséges, nyugodt életét.

A rendelőben a komplex kardiológiai diagnosztikai eljárások ( nyugalmi EKG, szívultrahang, terheléses EKG, 24 órás vérnyomás illetve EKG monitorozás) mellett lehetőség nyílik egyéb szűrővizsgálatok elvégzésére is, melyek segítségével teljesebb képet kaphatunk az aktuális egészségi állapotról.

Online időpontfoglalás ezen a linken érhető el. Munkatársaink munkanapokon 24 órán belül visszahívják Önt!

 

 

20 hozzászólás

Leave A Reply

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com