Gondolt újra a remény szalagját!

5

A rák ellen, az emberért, a holnapért! Társadalmi Alapítvány partnere, az Anita Hungária Kft. “Mutassa meg a kreatív oldalát! – A Remény Szalagja” címmel országos kreatív pályázatot hirdet a mellrákellenes küzdelem szimbólumának újragondolására.

A pályázat kiírója 25 éve szolgálja Magyarországon a mellrákbetegséggel küzdő nőtársainkat, az egészséges élet teljességét visszaadó fehérneműivel, fürdőruháival, mellprotéziseivel.

A pályázat célja, hogy a mellrákból gyógyult vagy a daganatos betegséggel most küzdő magánszemélyek (hölgyek) alkotásaikkal hozzák felszínre a betegségükkel kapcsolatos érzéseiket, ezzel megalkotva a saját belső indíttatásuk szerinti, tömeggyártásra is alkalmas, bármilyen anyagból és technikával készült rózsaszín szalagot, amely a mellrákellenes küzdelem szimbólumává válhat.

A pályázat beküldési határideje és címe: 2015. szeptember 20.
ANITA-HUNGARIA Kft. 1123 Budapest, Kék Golyó u.22.

A beérkezett pályázatokból virtuális galériát létrehozva szavazni lehet rájuk a www.rakellen.hu oldalon.

Az alkotásokat a kiíró munkatársai; prominens onkológusok, szakemberek; a rákellenes küzdelemben résztvevő civilszervezetek munkatársai; és neves, rákbetegségből gyógyult művészek bírálják el.

A pénzdíjas pályázat nyilvános eredményhirdetése 2015. október hónapban lesz A rák ellen az emberért, a holnapért! Társadalmi Alapítvány, az Egészség Hídja Összefogás Egyesület és a mellrák ellen küzdő civilszervezetek közös, országos szintű mellrákellenes rendezvényén.

Forrás: OS

Megosztás