Influenza – A Somogy megyei kórház telephelyein is tilos a látogatás

0

Budapest, 2014. február 26., szerda (MTI) – Látogatási tilalmat rendeltek el szerdán a Somogy Megyei Kaposi Mór Oktató Kórház telephelyein is: Marcaliban, Mosdóson és Kaposváron – közölte az intézmény az MTI-vel.

Az Állami Népegészségügyi és Tisztiorvosi Szolgálat (ÁNTSZ) honlapján olvasható adatok szerint jelenleg egy fővárosi és több vidéki kórházban van érvényben az influenzajárvánnyal összefüggésben teljes vagy részleges látogatási tilalom.

Tilos a látogatás a budapesti MH Egészségügyi Központ (Honvédkórház) központi aneszteziológiai intenzív terápiás, illetve szülészet-nőgyógyászati osztályán, továbbá a PIC-részlegen.

Látogatási tilalom van érvényben a nyíregyházi Jósa András Oktatókórház és a nagykállói Sántha Kálmán Szakkórház valamennyi gyógyító osztályán, a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Hetényi Géza Kórház-Rendelőintézetben pedig a szülészet-nőgyógyászaton, a csecsemő- és gyermekosztályon, az aneszteziológiai és intenzív terápiás osztályon.

A Zala Megyei Kórházban a belgyógyászati osztály J épületére rendeltek el látogatási tilalmat és felvételi zárlatot.
Nógrád megyében a Szent Lázár Megyei Kórház valamennyi osztálya zárva van a látogatók előtt, a balassagyarmati Dr. Kenessey Albert Kórház-Rendelőintézetben pedig az újszülöttrészlegen, a gyermekgyógyászati, szülészet-nőgyógyászati és az infektológiai osztályon tilos a betegek látogatása.

A Fejér megyei tiszti főorvos a megye valamennyi fekvőbeteg-ellátást nyújtó intézményére, azok minden osztályára kiterjedően rendelte el a látogatási tilalmat.

bed \ bám \ blz

Leave A Reply

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com