Kártevők elleni mesterséges szaglórendszert hoztak létre magyar kutatók
Az Agrártudományi Kutatóközpont és az Eötvös Loránd Tudományegyetem kutatói mesterséges szaglórendszert hoztak létre, amely mezőgazdasági…
Az Agrártudományi Kutatóközpont és az Eötvös Loránd Tudományegyetem kutatói mesterséges szaglórendszert hoztak létre, amely mezőgazdasági…
Az Európai Bizottság az ivóvíz szennyezőanyag-mentesség érdekében arról döntött, hogy ezentúl az Európai Unióban a…
A koronavírus-megbetegedések 87 százalékát az omikron variáns okozza, ennek a mutációnak a fertőzőképessége rendkívüli, azonban…
Egy amerikai kutatás szerint a csecsemők valószínűleg nem fertőződnek meg koronavírussal szoptatás közben. A szakértők szerint…
Egy új tanulmány szerint a vegyi szennyezés túllépte az emberiségnek biztonságos határértéket, olyan globális ökoszisztémákat…
A koronavírus elleni, mRNS alapú vakcinák nem okoznak szövődményeket a várandós anyáknál és a születendő…
Új, kifejezetten a 60 év feletti korosztálynak szóló, nemzeti táplálkozási ajánlást tett közzé az Emberi…
Amennyiben csütörtökön a parlament megszavazza, Ausztriában mindenki számára kötelező lesz február elsejétől a koronavírus elleni…
Csaknem hárommilliárd forintos beruházással Nemzeti Reprodukciós Módszertani Kutatóközpontot hoznak létre a Pécsi Tudományegyetem (PTE) szülészetén…
Angliában nyolcmillió ember olyan sok bort, sört vagy röviditalt fogyaszt otthon, amely már káros az…