Foci-vb – A férfiak kétötöde választja a focimeccset szex helyett

0

A világ egyik legnagyobb óvszergyártó cége, a Durex által nemrégiben végzett felmérés szerint a férfiak 27 százaléka gondolt már a labdarúgásra szex közben, 42 százalékuk pedig, hogy le ne maradjon a meccsről, igyekezett hamarabb túl lenni az aktuson. Kétötödük visszautasítaná a légyottot annak érdekében, hogy lássa a kiszemelt mérkőzést, harmaduk pedig azt mondja, hogy szégyenteljesen a pályán színlelni, mint az ágyban.

A brazil világbajnokság ideje alatt valóban kevesebb figyelem jut a hölgyeknek, az állandó meccsnézés a szexuális életre is hatással lehet, hiszen a férfiak kétötöde választja inkább a meccset az összebújás helyett.

A 2000 angol férfit megkérdező felmérés eredményei szerint az urak több mint 40 százaléka szeretné minél hamarabb letudni az aktust, nehogy lemaradjon egy fontos meccsről. 37 százalékuk hajlik arra a kompromisszumra, hogy ha szex közben bekapcsolva maradhatna a tévé, fél szemüket a labdán tudnák tartani.

A kérdőív kitért a futballszezon egyik központi témájára is, a sérülések színlelésére, melyek olykor szinte akrobatikus esésekkel járnak. A megkérdezettek 70 százaléka egyetért abban, hogy az efféle színlelések tönkreteszik a mérkőzést, és ami a legmeglepőbb, hogy harmaduk szerint sokkal rosszabb ez, mint az orgazmus színlelése.

A felmérésből megtudhatjuk azt is, hogy az urak milyen kifogásokat keresnek a vébé ideje alatt az együttlét elutasítására. Az első számú kifogásként a „meg akarom nézni a meccset” szerepelt, a második a „fáj a hátam” volt, a harmadik a „túl fáradt vagyok”, a „fáj a fejem” pedig a lista negyedik helyén szerepelt. Utána következtek a „sokáig kell dolgoznom”, „túl részeg vagyok”, „csinálhatnánk inkább később?”, „nem érzem magam jól”, és végül a „reggel korán kell kelnem” indokok a szexuális együttlét visszautasítására.

Leave A Reply

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com