Föld körüli utazásra invitál az első home office óceánjáró

0

A Life at Sea Cruises hároméves, Föld körüli hajóutat indít évi 30 ezer dollárért. Az MV Gemini hajójuk november 1-jén, Isztambulból indul útjára, összesen 375 kikötőt, 135 országot és mind a hét kontinenst érintve – írja a turizmus.com.

A Life at Sea Cruises már meg is nyitotta a foglalásokat a hároméves útra. A hajó nyolc hónap múlva fut ki a kikötőből, az utasoknak ennyi ideje van arra, hogy elintézzék, hogy távmunkában dolgozhassanak és az útlevelük és oltásaik is rendben legyenek – számolt be róla a CNN. 

A hajó a három év alatt több mint 130 000 mérföldet tesz meg, és a világ legikonikusabb látnivalóit láthatják az utasaik a Rio de Janeiro-i Megváltó Krisztus szobortól és az indiai Taj Mahaltól kezdve a gízai piramisokon és a Machu Picchun át a kínai Nagy Falig. Emellett 103 trópusi szigetet is meglátogathatnak az utazók, de az Antarktiszra is eljuthatnak. A 375 kikötőből 208-ban éjszakai megállókat terveznek, így az utasok több időt tölthetnek ezeken az úti célokon.

A hajó 400 kabinnal rendelkezik, és 1074 utas számára biztosít helyet, de a Föld körüli útra felújítják majd. Az utazás jellegéből adódóan a Gemini a hagyományos tengerjáró hajó felszereltségén, éttermein és szórakozási lehetőségein kívül távmunka állomásokkal is fel lesz szerelve. A társaság ingyenesen használható, teljes körű üzleti központot ígér tárgyalótermekkel, 14 irodával, üzleti könyvtárral és társalgóval a kávészünetekhez. A hajón lesz egy éjjel-nappal működő kórház is, ingyenes orvosi vizitekkel.

Forrás: turizmus.com 

Leave A Reply

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com