Az Év magánrendelője – Most elmondhatja véleményét!

6

Magyarországon is egyre több magánklinika, egészségközpont, rendelő kínál alternatívát az állami egészségügyi ellátás mellett. Így aki teheti, és ki tudja fizetni a gyors egészségügyi szolgáltatást joggal néz utána, hogy hol kapja a legjobb szaktudást, a legalaposabb kivizsgálást, azaz, hogy mit kap a pénzéért.

Az Év magánrendelője szavazás azt hivatott kideríteni, hogy kit tartanak a legjobb magánorvosoknak ma Magyarországon. A kedvenc klinikákra, magánrendelőkre a szavazatokat május 18-ig várják a www.evmaganrendeloje.hu oldalon. A szavazás során lehetőség van a magánrendelőket értékelni, és megosztani a velük kapcsolatos tapasztalatokat. Kiderül, hogy hol voltak a legelégedettebbek a kapott szolgáltatással. A voksolók között hajdúszoboszlói wellness hétvégét sorsolnak ki.

Az állami egészségügyi ellátás mellett a magyarok közel harmada járt már magánorvosnál az elmúlt években. A hosszú várólisták miatt egyre többen veszik igénybe a magánegészségügyi szolgáltatásokat, hiszen az állami szektorban a betegeknek sokszor hetekig, hónapokig, de akár évekig is várniuk kell egy-egy vizsgálatra. Felmérések szerint a lakosság 26-30 százaléka fordult magánfinanszírozású egészségügyi ellátó intézményhez.

6 hozzászólás

Leave A Reply

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com