Támogató étrend – Átfogó weboldal készült daganatos betegeknek

0

A tamogatoetrend.hu oldal daganatos betegeknek kíván hiteles és hasznos információkat nyújtani a megfelelő táplálkozásról, annak a kezelések alatti és utáni jelentőségéről.

A daganatos betegek összetett kezelésének nagyon fontos része az étrend. Természetesen nincs olyan diéta, ami önmagában gyógyítja a betegséget, nem helyettesítheti a sugár-, kemoterápiát, illetve a műtétet, de a megfelelő étrend ezek mellett nagymértékben segíti a gyógyulást a kezelések hatékonyságának és a szervezet állapotának támogatásával – írja az oldal készítője, a Van Holnap! Alapítvány.

A weboldal célja minden szempontból megfelelő, szakmailag hiteles információkat adni a daganatos betegek és hozzátartozóik kezébe, ezzel segítve az eredményes kezeléseket, és a gyógyulást. Fontos, hogy az információ ne plusz teher legyen a beteg számára, aminek meg kell felelnie, hanem olyan segítség, ami könnyedén alkalmazható a mindennapokban.

Az oldalon szereplő információk megfelelnek az érvényben lévő szakmai irányelveknek, általános információkat tartalmaznak, kizárólag edukációs céllal, nem helyettesítik a szakemberrel történő egyéni konzultációt. Kérik, hogy amennyiben bármilyen tünetet, problémát észlel, egyéb kísérőbetegsége van, mindenképp konzultáljon orvosával.

Forrás: tamogatoetrend.hu 

Leave A Reply

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com