Kopp-Skrabski-díj a jó emberek Oscarja

0

November 6-ig lehet szavazni azokra a személyekre, akik a másik boldogulásáért, testi-lelki egészségéért, kisebb vagy nagyobb közösségekért dolgoznak az élet legkülönbözőbb területein. 

Tavaly  a Kopp-Skrabski-díjat egyéni kategóriában Pál Ferenc katolikus pap és mentálhigiénés szakember kapta, a házaspároknak járó díjat pedig Nagy-Kálózy Eszter és Rudolf Péter színészek. De az előző években találtunk orvos házaspárt, családsegítő alapítvány vezetőjét, az anyaság ezer arcát bemutató költő-grafikust, párkapcsolati trénereket, akikre mind illik aszó: jó emberek, akik életük példáján keresztül segítenek hozzá minket, hogy mi is jobb emberek lehessünk. Az egyéni és házaspároknak szóló díjra bárkit fel lehet terjeszteni, a javasoltak közül a Kopp-Skrabski díj zsűrije választja ki azt a 10-10 személyt, akik hivatalos jelöltekké válnak.

A jelöltekre ide kattintva szavazhat

A KOPP-SKRABSKI-DÍJ ZSŰRIJÉNEK TAGJAI

  • Engler Ágnes, a Debreceni Egyetem Neveléstudományi Tanszékének vezetője, a Három Királyfi, Három Királylány Alapítvány alelnöke
  • Purebl György, a Semmelweis Egyetem Magatartástudományi Intézetének klinikai igazgatója
  • Győrbíró András szociológus, a Partiumi Keresztény Egyetem adjunktusa
  • Réthelyi János, a Semmelweis Egyetem Pszichiátriai és Pszichoterápiás Klinikájának igazgatója
  • Skrabski Fruzsina, Kopp Mária és Skrabski Árpád lánya, a Három Királyfi, Három Királylány Alapítvány elnöke
  • Skrabski Luca, Kopp Mária és Skrabski Árpád lánya, bíró
  • Vigh József, a Három Királyfi, Három Királylány Alapítvány ügyvezetője

A DÍJRÓL

A díj Kopp Mária orvos, pszichológus és férje, Skrabski Árpád mérnök, szociológus nevét viseli. A házaspárként együtt kutató és alkotó szakemberek számos társadalomlélektani, magatartás-szociológiai munkát jelentettek meg. Több országos reprezentatív felmérést végeztek a magyar egészségi állapot és életminőség pszichoszociális háttértényezőinek feltárása céljából. Kopp Mária 2009-ben megalapította a Három Királyfi, Három Királylány Mozgalmat.

Forrás: haromkiralyfi.hu

Leave A Reply

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com