A Facebook úgy döntött, hogy minden oltásellenes reklámot betilt

0

A Facebook az egészségre szeretne koncentrálni, ezért úgy döntött, minden oltásellenes reklámot betilt a platformján – olvasható a PCWorld oldalán.

A www feltalálója idén mondta azt, hogy az internet többé már nem nőknek való hely, de általánosságban is érezhető, hogy egyre jobban terjednek a szélsőséges ideológiák, irányzatok és vélemények, és legyen egy nagy platform célja bármennyire is jó szándékú, biztosan nem tud majd mindenki elvárásainak és véleményének megfelelni.

A Facebookon is rengeteg már az oltásellenes csoport, és a koronavírus elleni védőoltás értelmében is sokan kételkednek, mindennek pedig nagy hangot is adnak a weben. A Facebook azt mondja, az ő céljuk az egészség hirdetése, és, hogy a vakcinák minél több embert érjenek el, tévinformációk nélkül. Éppen ezért nem akarnak többé oltásellenes reklámokat látni. A napokban kezdik el az összeset blokkolni. 

A vakcinaellenes csoportokat egyelőre nem tiltják ki a Facebookról, azonban támogatják majd az oltásokkal kapcsolatos tartalmakat.

Forrás:  PC World

Leave A Reply

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com