Támogassuk együtt a pécsi COVID-19 ellátásában résztvevő kórházak és osztályok munkáját!

0

Fogjunk össze Pécsért a COVID-19 elleni harcban! Arra szeretnénk kérni, hogy egyéni lehetőséged szerint támogasd Te is kezdeményezésünket, illetve oszd meg, hogy minél több emberhez eljusson!

Az adománygyűjtést a civil szervezetekre és a közösségi adománygyűjtésre épülő adjukossze.hu felületén indítottuk. A gyűjtés online, bármikor megtekinthető az aktuálisan befolyt összeg, így mindenki biztos lehet abban, hogy az adománya a megfelelő helyre jut el.

Mi az adománygyűjtés célja?

Együttes erővel 5.000.000 Ft összegyűjtése, melyből adományozásra kerül:

  • 1 db Drägsr Evita 4 lélegeztetőgép, melynek ára 3.500.000 Ft a pécsi koronavírusfertőzöttek ellátására kialakított intenzív osztály számára,
  • további védőfelszerelések 1.500.000 Ft értékben (FP2/FFP3/ sebészi maszkok, védőruhák, védőszemüvegek, gumipapucsok, lábzsákok és felületi és bőrfertőtlenítők) a pécsi koronavírus fertőzöttek ellátásában résztvevő kórházak és osztályok fertőzött betegek ellátásában résztvevő egészségügyi dolgozók számára,
  • amennyiben meghaladjuk a kitűzött 5.000.000 Ft- os célt, a további befolyt pénzösszeget a Kaposváron és Szekszárdon kialakított COVID-19 osztályok, betegek ellátásában részt vevő osztályok számára további védőfelszerelések vásárlására fordítjuk.

A Dél-Dunántúli Szívklub Egyesület adománygyűjtő kampánya ide kattintva tekinthető meg.

Leave A Reply

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com