Hegyvonulatok, horizont, távoli városok – Keresik az Év Kilátóját

0

Október 4.-ig várják a magánszemélyek pályázatait kedvenc kilátójukról. A szakmai zsűri által előszűrt és értékelt pályázatokat az építmény állapota, a környezet rendezettsége, az oda vezető turistaút színvonala, a környezet rendezettsége, ökoturisztikai jelentősége és nem utolsó sorban a panorámája alapján értékeli.

Az Aktív Magyarország pályázata az épített kilátók népszerűsítését szolgálja, hogy minél többen részesüljenek ebben a gyönyörben.

A szép panorámák és a kilátók építészeti remekei mellett – közönségszavazás alapján – az Év Kilátója pályázat célja, hogy minél többen látogassák meg az ország ezen pontjait, és a természetjárással egy aktívabb, egészségesebb életet éljenek.

Pályázati feltételek:

  • a pályázatot itt lehet benyújtani
  • a fotó feltöltésével a pályázó a beküldött fotó jogairól, szellemi tulajdonáról egyidejűleg lemond, amit az Aktív Magyarország szabadon felhasználhat, külső és belső kommunikációs felületeken megjeleníthet
  • a pályázatra magánszemély küldhet pályázatot

A nevezéssel egy hosszú hétvégét nyerhetnek a pályázók a csopaki Villa Panzióba, illetve e-bike túrát a Balaton-felvidéki Nemzeti Park szervezésében!

Leave A Reply

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com