A sport mindenkié, ahogyan az élet is! – Sportolói véradó kampányt indít a vérellátó szolgálat

0

Az Országos Vérellátó Szolgálat 2024. június 18. és 2024. szeptember 9. között Sportolói véradó kampányt indít, melynek célja, hogy felhívja a figyelmet a véradás fontosságára a nyári hónapokban is, illetve népszerűsítse a sportot, mint az egészséges életmód egyik alappillérét.

A hamarosan induló projekthez számos hazai olimpikon, parasportoló és sportoló csatlakozott, Ligetvári Patrik a Telekom Veszprém KC játékosa a kampányról elmondta: „Mindenképpen buzdítanám az embereket, hogy jöjjenek vért adni. Nagyon sok embernek van szüksége sajnos vérre és mindig jó segíteni. Ha sok ember egyszer eljön, az már nagy segítség lenne minden embernek, aki rászorul erre.”

A fenti időszakban az OVSz kéthetente ajándékcsomagokat sorsol ki a kampányban résztvevők között.

A fődíj: Hazai sportszövetségek által adományozott, a játékosok által aláírt mezek, a további nyereményeket az Oxygén Wellness Naphegy, a Scitec Nutrition, a Toman Diet, Shape Up by Kiss Virág, Kaffeine Espresso Bar, VR vidámpark, VIWA vitaminwater és a Focivilág biztosítja a véradók számára.

A játékban való részvételhez csak annyit kell tennünk hogy az adatfelvétel során jelzzük, hogy a „Szurkoló vagyok” véradókampány keretein belül jelentkezünk a véradásra.

A véradás menetéről bővebben ezen a LINKEN tájékozódhatunk.

Forrás: Országos Vérellátó Szolgálat

Leave A Reply

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com