Szavazhat, hogy melyik kórházat újítsák fel!

0

Több millió forintot osztanak szét az NN Ultrabalaton verseny szervezői a BioTechUSA-val közösen jótékony célokra: idén egészségügyi intézményekre és szervezetekre esett a választás, amelyek az adományból régi álmaikat valósíthatják meg, írja a Világgazdaság. 

Idén rekordszámú, 22 ezer futóra számítanak a május elején esedékes NN Ultrabalaton verseny szervezői, akik a korábbi évekhez hasonlóan a futók időmérő csipjeinek letéti díját idén is jótékony célokra ajánlják fel, ezúttal egészségügyi intézményekre és szervezetekre esett a választásuk.

A mostani kampányukban a verseny közösségi oldalán tették közzé felhívásukat, amelyben javaslatokat vártak a támogatásra érdemesnek tartott kórházi osztályokról, egészségügyi intézményekről, illetve szervezetekről. A felhívásra kimagasló érdeklődést tapasztaltak: 5000-nél is több javaslat érkezett, több mint 100 különböző egészségügyi intézmény, osztály vagy alapítvány kapott szavazatot.

Ebből végül 6 intézményt választottak ki, amelyek közül a BioTechUSA honlapján április 25-ig lehet voksolni, írja a lap.

Ezekre az intézményekre lehet szavazni:

Állami Szívkórház Balatonfüred

Bethesda Gyermekkórház

Fejér Vármegyei Szent György Egyetemi Oktató Kórház

Gyermekszív Központ – GOKVI

Peter Cerny Alapítvány

Zala Megyei Szent Rafael Kórház

Forrás: Világgazdaság

Leave A Reply

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com