Poszt-Covid gyógyprogramot indít az Ensana

0

Az Európa-szerte 27 gyógyszállodát üzemeltető Ensana kifejlesztett egy új, a légzőszervek helyreállítását célzó programot azok számára, akik koronavírus-fertőzésen vagy más légúti betegségen estek át – számol be a turizmus.com. 

Az Ensana új gyógyprogramja az immunrendszert támogatja a helyi természetes gyógyhatású erőforrások, az orvosi szakértelem és a hagyományos gyógykezelések kombinálásával – tudatta szerkesztőségünkkel a szállodavállalat. A speciális kezeléseket tartalmazó csomagot olyan vendégek is igénybe vehetik, akik immunrendszerüket kívánják erősíteni a légzőszervi betegségek megelőzésének céljából.

A Magyarországon három desztinációban (Hévízen, Sárváron és Budapesten) elérhető “Könnyed légzés” program a légzőrendszer regenerálására összpontosít. A 21 kezelést tartalmazó, hétéjszakás wellnesstartózkodás alatt többek között ásványi fürdőket, oxigén-inhalációt, légzőgyakorlatokat, masszázst, hidroterápiát, sóbarlang-kezelést, váltófürdőt, infravörös terápiát, iszapkezeléseket, vezetett nordic walking túrákat és további, a helyi adottságoktól is függő terápiát alkalmaznak.

A program a Cseh Köztársaságban, Romániában és Szlovákiában is elérhető az érdeklődők számára, ráadásul többféle árszínvonalon, 3 és 5-csillagos szálláskategóriában is.

Forrás: turizmus.com

Leave A Reply

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com