Nyitnak az erdei szálláshelyek és turisztikai létesítmények Somogyban

0

A hatályos vírusszabályok betartásával, de újra teljes kapacitással fogadja vendégeit a zselici védett erdőség szívében, Kaposvárhoz közeli Hotel Kardosfa, valamint kinyitnak a SEFAG Zrt. további erdei vadászházai és vadászlakjai is. Újra fogadja a vendégeket a Kaposvárhoz közeli Zselici Csillagpark. A legnépszerűbb éjszakai programokra érdemes időben regisztrálni.

A járványhelyzet miatti korlátozások további enyhítésével lehetővé vált, hogy újra vendégeket fogadjanak a szálláshelyek. A lehetőséggel élve a napokban sorra nyitják meg kapuikat a somogyi erdei szálláshelyek is.

A szálláshelyek a vírushelyzet miatt fokozott biztonsági intézkedések mellett üzemelnek: javasoljuk vendégeinknek a távolságtartást, a maszk viselését, illetve kézfertőtlenítést. A központi szabályoknak megfelelően szükséges a védettségi igazolvány, illetve mellé a személyazonosságot igazoló okmány bemutatása. 18 év alatti gyermek védettségi igazolvánnyal rendelkező felnőttel jöhet a létesítménybe, illetve nekik szükséges a korukat igazoló okmány bemutatása – hívja fel a figyelmet a SEFAG Zrt.

A hétvégétől visszaköltözik az élet a Zselici Csillagparkba: az országos hírű létesítményben újraindulnak a járványhelyzet miatt félbeszakított ismeretterjesztő programok, amelyek  természetesen a vírushelyzet miatt fokozott biztonsági intézkedések mellett zajlanak: javasoljuk látogatóinknak a távolságtartást, a maszk viselését, illetve kézfertőtlenítést. Belépéskor testhőmérsékletet mérünk, valamint a központi szabályoknak megfelelően szükséges a védettségi igazolvány, illetve mellé a személyazonosságot igazoló okmány bemutatása. 18 év alatti gyermek védettségi igazolvánnyal rendelkező felnőttel jöhet a létesítménybe, illetve nekik szükséges lehet a korukat igazoló okmány bemutatása. Egyelőre a programok szigorú létszámkorlátozással zajlanak. Ezek időpontjairól, a szabad helyekről célszerű a létesítmény elérhetőségein érdeklődni – olvasható a közleményben.

Forrás: SEFAG Zrt.

Leave A Reply

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com