Koronavírus-tesztállomás nyílik a Praxis Dr. Zénó Magánklinikákon!

0

A kombinált teszt kényelmes, egyszerű és gyors megoldás a COVID-19 aktív fertőzöttség és ellenanyag kimutatására.

A Praxis Dr. Zénó és stratégiai partnere a PharmaConSense Kft. koronavírus tesztállomást indít a kaposvári és bonyhádi klinikáin, valamint egy, Magyarországon még újszerűnek számító áthajtásos tesztállomást a pécsi helyszínen.

Felhívjuk kedves vendégeink figyelmét, hogy klinikáink mintavételi helyszínek, ahol fizetési lehetőség nincs, kizárólag a www.koronateszteles.hu oldalon, online előrefizetés után tudja igénybe venni ezt a szolgáltatást!

A kombinált szűrővizsgálati csomag egy PCR és egy antitest tesztből áll, melynek során a PCR a vírus jelenlétét képes igazolni, a gyorsteszt pedig a fertőzésre adott immunválaszt mutatja ki, korábbi fertőzöttséget igazolhat. A PCR a levett orr és/vagy garatnyálkahártya mintán keresztül, a gyorsteszt ujjbegyből vett egy csepp vérből mutatja meg az eredményt. A levett orr és/vagy garatnyálkahártya minták elemzése a Nemzeti Népegészségügyi Központ (NNK) által akkreditált laboratóriumban történik.

A kombinált teszt elvégzésének feltétele az online regisztráció és előre fizetés.  A vizsgálat előnye, hogy Ön tetszés szerint kérhet 48, 24, a pécsi helyszínen akár 12 órán belüli eredményt, ami e-mailben érkezik.

Jelentkezni kombinált tesztre a www. koronateszteles.hu oldalon tud.

Bővebb információ az árakról ide kattintva érhető el.

PharmaConSense Kft. kapcsolat: pharmaconsense1@gmail.com

Leave A Reply

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com