Koronavírus gyorsteszt korlátozott számban a Praxis Dr. Zénó Magánklinikán

1

Klinikánk igyekszik megfelelni a változó körülményeknek. Egyre többen keresik a koronavírus gyorsteszt elvégzésének lehetőségét, ezért bevezettük a COVID-19 (2019-nCoV IgG/IgM gyorsteszt teljes vérből) ellenanyag vizsgálatot.

Tesztsorozatot ajánlunk, javasolt mind a három tesztet elvégezni, mely elfogadható valószínűséggel jelzi a betegséget és a fertőzésen átesettséget.

  • Az első teszt ára: 12.000 Forint
  • A második teszt ára: 10.000 Forint
  • A harmadik teszt ára: 8.000 Forint

A teszt elvégzéséhez szakember általi használat szükséges, nem otthoni teszt!

A teszt működési elve

A 2019-nCoV IgG/IgM gyorsteszt egy kvalitatív membrán alapú immunoassay az IgG/IgM antitestek 2019-no-CoV elleni antitestek kimutatására teljes vérből, szérumból, plazmából. Ez a teszt két komponensből áll: egy IgG es egy IgM antitestből. Amennyiben a minta 2019-nCoV IgG antitesteket tartalmaz, akkor színes vonal jelenik meg az IgG teszt régióban. Ha a minta 2019-nCoV IgM antitesteket tartalmaz, akkor színes vonal jelenik meg az IgM teszt régióban. Amennyiben a minta nem tartalmaz 2019-nCoV antitesteket, akkor nem jelenik meg csík egyik teszt régióban sem, azt jelezve, hogy negatív az eredmény. Az eljárás kontrolljaként szolgál, hogy a kontroll vonal régióban mindig megjelenik egy színes csík, azt jelezve, hogy elegendő az adagolt minta térfogata, és a membránon a minta felszívódása megtörtént.

Időpontegyeztetésért kérjük hívjon minket a klinika +36-20/244-2936-os előjegyzési számán!

A koronavírusok alapvetően állatok körében fordulnak elő, ugyanakkor egyes koronavírus törzsekről ismert, hogy képesek az emberben is fertőzést okozni. A koronavírusok mind állatról emberre, mind emberről emberre terjedhetnek. Az új koronavírus által okozott betegség neve a COVID-19 (coronavirus disease – koronavírus okozta megbetegedés 2019). Ez a vírustörzs a kínai Vuhanban a 2019 decemberében kitört járvány előtt ismeretlen volt. A koronavírus az influenzához hasonlóan cseppfertőzéssel terjed. Köhögéssel, tüsszentéssel, kilégzéssel kerül a környezetbe.
A fertőzés gyakori tünetei légzőszerviek, láz, köhögés, légszomj, légzési nehézségek, súlyosabb esetekben a fertőzés tüdőgyulladást, súlyos, akut légzési szindrómát, veseelégtelenséget és meg halált is okoz.



1 hozzászólás

Leave A Reply

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com