Csecsemő ultrahang és komplex szűrés a Praxis Dr. Zénó Magánklinikán

0

A csecsemő koponya, hasi és csípő ultrahangvizsgálat a korai kezelés és megelőzés megbízható módszere. Segítségével időben felfedezhető a tünetet egyelőre nem okozó veleszületett rendellenesség, vagy az éppen kialakuló betegség.

A csecsemők ultrahangos vizsgálatát Dr. Kovács Julianna, a Praxis Dr. Zénó radiológus munkatársa végzi. A szakrendelés elérhető a koronavírus pandémia ideje alatt.

Bejelentkezés Dr. Kovács Julianna radiológushoz: +36-20/244-2936

A csecsemőkori ultrahangos vizsgálat fájdalommentes a babák számára, egészségügyi kockázattal nem jár. A szűrés optimális időpontja 6-8 hetes kor.

Ajánlott minden csecsemőnek, ha a családban már előfordult csípőficam, fejlődési rendellenesség, bármilyen anyagcsere betegség, vagy a baba fejlődésében az átlaghoz képest elmaradást tapasztalunk. Kifejezetten ajánlott koraszülött, szülési komplikáción átesett, intenzív osztályon gondozott vagy légzészavaros babák részére. A csecsemő ultrahang vizsgálat azokat a rendellenességeket is képes kiszűrni, amiket a méhen belüli ultrahangvizsgálatokkal még nem fedeztek fel.

Kérhető vizsgálatok:

  • Koponya, hasi és csípő ultrahang komplex szűrés
  • Hasi ultrahang szűrés
  • Koponya ultrahang szűrés
  • Csípő ultrahang szűrés

Praxis Dr. Zénó Kaposvár · 7400 Kaposvár, Szegfű utca 1. 

Leave A Reply

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com