Berlinből hazatérve – Dr. Farkas Bálint szülész-nőgyógyász magánrendelése elérhető a Praxis Dr. Zénó Magánklinikán

0

Tisztelt Pácienseink! 

Tájékoztatjuk Önöket, hogy Dr. Farkas Bálint szülész-nőgyógyász szakorvos magánrendelése minden kedden 09:00 – 14:00 óráig elérhető a Praxis Dr. Zénó Kaposvár Magánklinikán

Dr. Farkas Bálint tudományos érdeklődése a a medencefenék, inkontinencia betegségek kezelése. 2018 március és szeptember között Berlinben, Németországban a Vivantes Humbold Klinikum Medencefenék és Inkontineciaközpontjában járt tanulmányúton. Itt a női vizelettartási zavarok és kismedencei szervek süllyedésében szenvedő betegek műtéti kezelését volt alkalma gyakorolni, mint vezető főorvos (Leitende Oberarzt).
Ez idő alatt közel 80 műtétet végzett el. A műtétek során az antiinkontinens szalagok és hólyagsérv szalagok behelyezését, hüvelyfali plasztikát és húgyhólyag tágítást, illetve terápiarezisztens késztetéses inkontinencia hólyagizomzatba történő Botoxkezelését végezte. Volt alkalma szépészeti beavatkozásokat is elvégezni, úgy mint az Úgynevezett „hüvelyfiatalító” kisajakplasztikát is, ami a kisajak sebészi megkissebítését jelenti.

Bejelentkezés a +36-20/244-2936 telefonszámon, vagy foglaljon időpontot online.

Online időpontfoglalás

 

 

Leave A Reply

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com