Dr. Sümegi András pszichiáter újra rendel Kaposváron a Praxis Dr. Zénó Magánklinikán

0

Ismerjék meg dr. Sümegi Andrást, a Praxis Dr. Zénó pszichiáter, pszichiátriai rehabilitációs és addiktológus szakorvosát.

Hazánkban igen magas a súlyosan sérülékeny emberek száma. A szorongásos problémák, alvászavarok, az evés, a depresszió, a krónikus fáradtság és félelem, a gyakori testi panaszok a leggyakrabban előforduló pszichés eredetű problémák közé tartoznak. A depresszió népbetegséggé vált.

Dr. Sümegi András 20 éves tapasztalattal, személyre szabott, szakmailag megalapozott tudással segíti a lelki egészség megőrzését, fejlesztésének lehetőségeit. Minél hamarabb kezdődik a terápia, annál nagyobb az esély a gyógyulásra. Egyénileg dől el, hogy mikortól betegség, mikor még csak sérülékenység és mikortól kockázat a lelki eredetű probléma.

Mindannyian sérülékenyek vagyunk valamire, senki nem védett. Kettő, vagy három kezeletlen depresszió esetén a központi idegrendszer bizonyos struktúrái elkezdenek sorvadni. Mindig vannak jelek, de nem tudjuk azt, hogy mikor van baj, illetve, hogy mikor lehet baj. Ezeket a tüneteket fel kell ismerni. Előzzük meg a problémát!

Ha Önnek panaszai vannak, és úgy érzi, hogy egyedül már nem bírja tovább, keresse fel a Praxis Dr. Zénó magánrendelését.

A magánrendelés keretei között történő ellátás egyéni formában, gyógyszeres terápia beállításával, konzultációs módon, valamint alap és támogató pszichoterápiás formában zajlik.

  • Hangulatzavarok (unipoláris depresszió, disztímia)
  • Szorongásos zavarok (generalizált szorongás, kevert szorongásos és depressziós zavar, pánikzavar, fóbiás zavarok, poszttraumás stressz zavar, kényszerbetegség és egyéb szorongásos zavarok)
  • Alvászavarok
  • Evészavarok (anorexia és bulimia nervosa, elhízás, túlevéses zavar)
  • Szenvedélybetegségek bizonyos típusai (játékszenvedély)
  • Krízisek, életvezetési problémák és nehézségek
  • Pszichoszomatikus megbetegedések és stresszbetegségek (krónikus fáradtság szindróma, fejfájás szindrómák, gasztrointensztinális és kardiovaszkuláris panaszok

A szakrendelés hamarosan indul, előzetes bejelentkezés: 06-20/244-2936

Leave A Reply

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com