Harkány Tour, a 12 órás nemzetközi országúti kerékpármaraton

2

Rendhagyó sporteseményt lát vendégül Harkányfürdő: ismét tizenkét órás kerékpáros maratont rendeznek a városban – írja a pecsinapilap.hu.

Augusztus 20-án reggel rajtol el a második Harkány-Tour kerékpáros maraton. Simicskó István sportért felelős államtitkár fővédnökségével megrendezett erőpróbán a versenyzők 12 órán keresztül fognak körözni a Harkány-Máragyűd-Siklós-Harkány között kijelölt országúti pályán, alaposan próbára téve kitartásukat és állóképességüket.

A kerékpármaraton a harkányi Versenyközpontban felállított célkapuból rajtól reggel 07:00 órakor. A körverseny pályája 12.8 kilométer hosszú. Az eredményhirdetés várhatóan 20 órakor lesz a Zsigmondy sétány szabadtéri színpadán.

Az egész országban kuriózumnak számító versenyre amatőrök és profik egyaránt jelentkezhetnek, hiszen a legjobbakat kategóriánként díjazzák majd a szervezők. Megéri nevezni, hiszen az abszolút győztesnek egy igazán különleges élményben lesz része: nyereménye egy párizsi utazás a jövő évi Tour de France befutójára időzítve.

A kerékpármaratonról bővebb információ itt olvasható: tourdeharkany.hu

Forrás: pecsinapilap.hu, tourdeharkany.hu

 

2 hozzászólás

Leave A Reply

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com