Támogató kezelés nyújt rákbetegeknek a pécsi szabadalom

0

Magyarországon a halálozási okok második helyén a daganatos megbetegedések állnak. A legtöbb ráktípusra jellemző, hogy a korai stádiumában tünetmentes, azonban felborítja szervezetünk egyensúlyát.

Dr. Kulcsár Gyula pécsi rákkutató és biokémikus 1987 óta folyó kutatásai során bebizonyította, hogy létezik a szervezetnek egy természetes tumorellenes védelme. Ez független az immunrendszertől, mert annak részbeni vagy teljes összeomlásakor nem nő meg a daganatok gyakorisága, tehát az immunrendszernek nincs kizárólag szerepe a daganatellenes védelemben.

Kutatásai során megállapította, ezt a védelmet, vagyis az aktív ráksejtpusztító keveréket a vérkeringésben lévő aktív ráksejtpusztító molekulák alkotják, melyek aminosavak, egyes vitaminok és egyéb aktív anyagok keverékéből állnak. Ez, az immunrendszertől független daganatellenes mechanizmus gátolja meg a folyamatosan keletkező ráksejtek elszaporodását. Az aktív ráksejtpusztító keverék állatkísérletek során már tesztelésre került.

Ha a keveréket nagy mennyiségben a daganatos sejtekbe juttatják, a rákos sejtek által felhalmozott kismolekulák programozott halálát okozzák. Tehát több ráksejt is elpusztítható, növelhető a természetes tumorellenes védelem teljesítőképessége, fokozható a kemoterápiás kezelések hatása.

A szabadalmat Magyarországon kívül még 16 országban jegyezték be. A hazai piacon is megtalálható ez a speciális gyógyászati célra szánt tápszer, mely a betegeknél életminőségi javulást eredményezhet. Ezt 2012-ben klinikai vizsgálatokkal is alátámasztották. A betegek fájdalma, nehézlégzése csökkent, mérséklődtek a sugárkezelés egyes kellemetlen mellékhatásai.

Foglalkozzunk az egészségünkkel, éljünk az egészségügy adta lehetőségekkel, hiszen a korai felismeréssel a betegségek kimenetele sokkal kedvezőbb lefolyású lehet. Ne várjuk meg a tünetek jelentkezését, a szűrővizsgálatok lehetőséget adnak a kóros elváltozások korai fejlődési stádiumába való felismerésére. Minden rák esetében a kezelés annál eredményesebb, minél korábban ismerik fel a betegséget.

Leave A Reply

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com