Szelfiből ígér komplett egészségügyi elemzést egy ingyenes alkalmazás

0

Az Anurával elég egyetlen rövid szelfivideót készíteni ahhoz, hogy igen nagy pontosságú körképet kapjunk egészségügyi állapotunkról, ami persze nem helyettesíti az orvosi diagnózist – írja a HVG Tech rovata. 

A NuraLogix állítása szerint a világ első érintésmentes egészségügyi diagnosztikai alkalmazását biztosítja az okostelefon felhasználók számára.

A vizsgálathoz ajánlott egyenletesen és jól megvilágított helyen tartózkodni, illetve felvenni egy stabil pozíciót. A folyamat során egy 30 másodperces felvétel készül a szelfikamera segítségével, melynek végeztével a rögzített adatok felmennek a felhőbe és mesterséges intelligenciával, illetve mélytanulással támogatott eljárással kielemzik őket.

Néhány másodperc múltán máris ott a telefonon a részletes kimutatás, melyből nemcsak a pulzusunkkal, a légzésünkkel és vérnyomásunkkal kapcsolatos adatok, hanem többek közt a mentális stresszindexünk, a testtömegindexünk, és bizonyos kockázati tényezők valószínűségi mutatói is kiderülnek.

A nagy alkalmazásboltokból ingyenesen letölthető applikáció (AndroidiOS) öt ingyenes vizsgálatot biztosít, és mint azt a HVG Tech megtudta, nemcsak egyéni, hanem szervezeti professzionális felhasználásra szánt változatot is készítenek belőle.

Forrás: HVG

Leave A Reply

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com