Január 20-án rendezik meg a Jégpályák Éjszakáját

0

Ahogyan 2016 óta mindig, idén januárban is megrendezi a Magyar Jégkorong Szövetség a Jégpályák Éjszakáját. Központi helyszínünk ismét a Városligeti Műjégpálya lesz, emellett több mint harminc pálya csatlakozott a január 20-i eseményhez.

Immár nyolcadik alkalommal rendezzük meg a Jégpályák Éjszakáját, melynek népszerűségét jól jelzi, hogy a rendezvényt 2023-ban az év szabadidősport-eseményének választották.

Tízezrek húznak ilyenkor korcsolyát szerte az országban, nem lesz ez másként idén sem: január 20-án közel negyven jégpályán lehet korizni, szórakozni, kikapcsolódni, bulizni, merthogy több helyszínen is lesznek kiegészítő programok és aktivitások.

A Városligeti Műjégpálya minden bizonnyal ebben az évben is a legnépszerűbb helyszín lesz, 16 órától lehet korizni 20 óráig, míg 21:30-tól éjjel fél 1-ig kedvezményes Jégpályák Éjszakája-jeggyel lehet majd a pályára menni – ezek száma egyébként limitált, érdemes időben érkezni a „műjégre”, ahol DJ-k gondoskodnak a jó hangulatról a jégdiszkó keretében. Természetesen lehet ismerkedni a jégkoronggal is a különböző aktivitások segítségével, így lesz Buborék Hoki és kapura lövési lehetőség is – de lehet találkozni Csúszkával is.

Leave A Reply

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com