Életminőség javítás rendszeres mozgással!

0

A téli időszak beköszöntével a legtöbb ember kényszerűségből bezárkózik, és ezzel hangulata borongóssá válik. Szűkül a társaságban eltöltött, szabad levegőn történő mozgás és sportolás lehetősége. Főleg idősebb korban nehezebb azokat a „kapaszkodókat”, partnereket, programokat megtalálni, akikkel és ahol kielégíthetik mozgásigényüket, és tehetnek testi-lelki jólétük fenntartásáért.

A Magyar Szabadidősport Szövetség (MASPORT) segít abban, hogy a szövetség weboldalán online elérhető Mozgásélmény szenioroknak Programja keretein belül olyan videós gyakorlatokat biztosít, melyek elvégzésével fittebb, kiegyensúlyozottabb napokat élhetnek a régebb óta fiatalok. Ráadásul mindezért fizetniük sem kell. Nem kell kimozdulni a csúszós hideg utakon ahhoz, hogy a tornák elérhetők legyenek.

A regisztrációt sem igénylő oldalon egyszerűen követhető program kiválóan alkalmas arra, hogy a napi rutinba bevehesse még az is a mozgást, aki azelőtt sosem sportolt.

Luca napján ráadásul „Fonni varrni mosni tilos, de mozogni ajánlatos!” jelszóval speciális online tornanappal kedveskednek a mozogni vágyóknak. Órarend és részletek a szövetség weboldalán.

Forrás: Magyar Szabadidősport Szövetség / OS

Leave A Reply

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com