Egész napos online torna várja a szeniorokat az Idősek Világnapja alkalmából

0

A Magyar Szabadidősport Szövetség Mozgásélmény szenioroknak Programja egész napos online tornát szervez az IDŐSEK VILÁGNAPJA alkalmából.

Minden évben a Föld különböző országaiban rendezvényekkel ünneplik meg az IDŐSEK VILÁGNAPJÁT– hazánkban is különféle programokkal köszöntik fel őket. A hagyomány két évtizedre nyúlik vissza, az ENSZ 1991-ben rendezte meg először a programot, ezzel kívánva megemlékezni a Földünkön élő körülbelül 600 millió idős emberről.

Az idősek napja az idős emberekről, az ő tiszteletükről szól, amely magában foglalja elfogadásukat, támogatásukat, szeretetüket és annak kifejezését. A jelen társadalomnak szüksége van mind arra a sok élettapasztalatra, arra a higgadt bölcsességre, amivel csakis ők rendelkeznek, és a türelemre, elfogadásra, ahogy tanítják, nevelik a fiatalabb generációt.

A Magyar Szabadidősport Szövetség Mozgásélmény szenioroknak Programja 2023-ban egész napos online sportos programmal kedveskedik az IDŐSEK VILÁGNAPJA alkalmából, amely idén október első vasárnapjára esik. Változatos mozgásformákkal, örömtáccal, az oktatóik legnépszerűbb óráinak ismétléseivel, de Premier órával is várják a tornázni, mozogni vágyókat.

További információ a szövetség honlapján!

Forrás: Magyar Szabadidősport Szövetség / OS

Leave A Reply

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com