Rajzolj érdekes alakzatot a térképen! Elindult a AIRd körbe! pályázat

0

A környezet- és egészségtudatos életmódra való nevelést sohasem lehet elég korán, vagy túl későn kezdeni. Játékos verseny keretében próbálják a kerékpárral történő közlekedést megszerettetni a gyermekekkel, családokkal. A pályázók feladata, hogy a kerékpárjuk és egy GPS navigációs rendszer segítségével minél érdekesebb alakzatokat rajzoljanak ki a térképen, vagy tekerjék körbe hazai tavaink valamelyikét.

A pályázat két részből áll: az elsőben – a közlekedésbiztonságra tekintettel – a jelentkezők feladata, hogy kerékpárjuk és egy GPS navigációs rendszer segítségével minél érdekesebb alakzatokat rajzoljanak ki a térképen. A GPS navigációs rendszerrel rögzített alakzatok kép formátumú (JPEG) beküldésével jelentkezhetnek a pályázók, a nyertesekről pedig az előzsűrizést követően a projekt Facebook-oldalán kiírt közönségszavazás dönt.

A pályázat másik részében valamelyik magyarországi tó – a Balaton, a Velencei-tó, a Tisza-tó, a Fertő tó – körbetekerése a feladat, szintén GPS navigációs rendszer segítségével dokumentálva. A távot teljesítők szintén a GPS navigációs rendszerrel rögzített alakzatok kép formátumú (JPEG) beküldésével jelentkezhetnek a nyereménysorsolásra. Emellett a távot a legnagyobb létszámú csoporttal teljesítő pályázókat külön díjazzák a pályázat kiírói.

Amennyiben több személy együttesen, egy időben tekeri körbe az alakzatot vagy tavaink egyikét, az elkészült képpel csak egy pályázó jelentkezhet, a csapatról készített fénykép feltöltésével és a csapat létszámának feltüntetésével.

A pályázat időtartama: 2023. június 6. 14 órától – 2023. szeptember 22. éjfélig.

A pályázatokat 14 éven felüli fiatalok és felnőttek nyújthatják be egyénileg és csoportosan is. 18 év alatti Pályázó részéről szülői beleegyező nyilatkozat beküldése szükséges. A pályázatra jelentkezni és a képeket feltölteni az alábbi online felületen keresztül lehetséges: www.hungairy.hu/tekaird-korbe-2023-adatlap

Forrás: hungairy.hu

Leave A Reply

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com