Okoskabinokban pihenhetnek az utasok a bécsi repülőtéren

0

Alvókapszulákat helyeztek el a bécsi repülőtér hármas terminálján. Az olasz oko startup-cég által tervezett és gyártott 16 okoskabinban az utasok akár egy egész éjszakát is eltölthetnek, de munkához vagy rövidebb pihenéshez is zavartalan környezet biztosíthat – írja az AIRportal.hu. 

A repülőtér üzemeltetőjének közlése szerint a kabinokban elektromos aljzatok és USB-csatlakozók állnak rendelkezésre a saját eszközök töltésére, emellett vezeték nélküli internet-hozzáférést, személyes tárgyak elhelyezéséhez pedig polcokat és kihajtható asztalkát használhatnak a vendégek.

A kabinokban multimédiás szórakoztatórendszer is működik, amelyeken filmeket és zenét is streamelhetnek az utasok, de ezen vezérelhetik a kórokozókat is szűrő szellőzést, valamint a világítást.

Az utasok előre online vagy a helyszínen érintőképernyőkön foglalhatnak kapszulát, óránként 9 vagy egész éjszakára 48 eurótól. A vendégek a bérlési időszakon belül korlátlan alkalommal elhagyhatják a kabint, és vissza is térhetnek oda.

A kabinokat minden használat után takarítják, és az osztrák járványügyi szabályokkal összhangban rendszeresen fertőtlenítik is.

Forrás: airportal.hu

Leave A Reply

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com