Könyvajánló: Hormonbetegségekről mindenkinek

0

A Medicina Könyvkiadó gondozásában jelent meg Dr. Igaz Péter „Hormonbetegségekről mindenkinek” c. ismeretterjesztő könyve. 

Dr. Igaz Péter, a Magyar Endokrinológiai és Anyagcsere Társág főtitkára, a Semmelweis Egyetem tanszékvezető endokrinológus professzora írta e könyvet azzal a céllal, hogy egyrészt segítséget nyújtson a hormonbetegségek megértéséhez, másrészt olvasmányosan és könnyen érthetően mutassa be a területet az érdeklődőknek. A kötetből megismerhetőek a hormonok fő jellemzői, a hormonbetegségek háttere és a diagnózis felállításának, illetve a betegségek kezelésének legfőbb lépései. Hiteles forrásként megkísérel eloszlatni több tévhitet, amelyek a világhálón keringenek. Történelmi és tudományos érdekességeket vonultat fel a témakör sokszínűségét változatos példákkal illusztrálva. Egészségügyi dolgozók és orvostanhallgatók is hasznosnak találhatják, de a könyv egyszerűen követhető kérdés-felelet formája, az ábrák és a fontos tényeket kiemelő szövegdobozok a laikus olvasókat is segítik.

További részletek a Kiadó oldalán: https://www.medicina-kiado.hu/kiadvanyaink/eletmod-egeszseg/ismeretterjeszto/hormonbetegsegekrol-mindenkinek/

Forrás: Magyar Endokrinológiai és Anyagcsere Társaság

Leave A Reply

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com