Költözni fognak a pécsi klinikák egyes szervezeti egységei, változik a betegellátás

0

A Pécsi Tudományegyetem tájékoztatása szerint a PTE KK Szemészeti Klinika, valamint a Fogászati és Szájsebészeti Klinika egyes szervezeti egységei költözni fognak a közeljövőben. 

A Pécsi Tudományegyetem Klinikai Központ Szemészeti Klinika valamennyi szervezeti egysége a Rákóczi út 2. szám alatti telephelyen működik szeptember 30-tól.

A szemészeti ügyeleti ellátás szeptember 28-án 19 órától a Rákóczi út 2. szám alatti telephelyen érhető el. A fekvőbetegosztály (műtétek) és a Makula szakambulancia szeptember 30-tól a Rákóczi út 2. szám alatti telephelyen működik.

A Pécsi Tudományegyetem Klinikai Központ Fogászati és Szájsebészeti Klinika betegellátása pedig az alábbiak szerint változik:

A Pécs, Szigetvár, illetve Komló és kistérsége lakosainak a hétvégén és ünnepnapokon 7.00–17.00 között igénybe vehető fogászati ügyelet szeptember 30-tól ideiglenesen a Tüzér u. 1. szám alatti telephelyen működik.

  • A szájsebészeti járóbeteg-ellátás szeptember 25-től ideiglenesen a Tüzér u. 1. szám alatti telephelyen érhető el.
  • A szájsebészeti fekvőbeteg osztály szeptember 28-tól a Rákóczi út 2. szám alatti telephelyen (T épület 4. emelet) működik.
  • A további szervezeti egységek változatlanul a Klinika Tüzér u. 1. szám alatti telephelyén érhetők el.
  • Térítésköteles fogászati képalkotó vizsgálatra a Tüzér utca 1. szám alatti telephelyen van lehetőség.

Forrás: Pécsi Tudományegyetem

Leave A Reply

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com