Szavazhatunk, hogy Veszprém legyen Európa legjobb úti célja

0
Január 20-án megnyílik a közönségszavazás a European Best Destinations szervezet weboldalán Európa legjobb úti céljára. 2023-ban Magyarország legnépszerűbb desztinációjaként, az ország képviseletében Veszprém indul a megtisztelő címért – írja a Turizmus.com. 
Veszprém-Balaton egyedülálló módon egy egységes élményrégióként viseli az Európa Kulturális Fővárosa címet 2023-ban, melynek népszerűségét tovább erősítheti a European Best Destinations 2023 megmérettetésen történő sikeres részvétel. A cím megálmodói jelenleg is együttműködnek az Európai Bizottság által létrehozott EDEN hálózattal és további mintegy 300 turisztikai partnerrel, hiszen fő célkitűzésük kezdettől fogva az európai turizmus és kultúra népszerűsítése.

A közönségszavazás 2023. január 20. és február 10. között online zajlik, ekkor adhatók le a voksok a desztinációkra, köztük Veszprémre is. Minden szavazat számít, hogy a királynék városa a European Best Destination szavazásán az első helyre kerüljön. Ehhez pedig mindössze egy kattintásra van szükség ezen a linken.

Forrás: turizmus.com

Leave A Reply

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com