November a férfiegészség hónapja

0

A BioTechUSA cégcsoport Légy Tökös! figyelemfelhívó és edukációs kampányának keretén belül 8 millió forint adománnyal támogatja a férfiegészséggel foglalkozó MentsManust Mozgalmat, akik a felajánlott összegből jövő évben 800 fő számára fognak ingyenes PSA szűrővizsgálatot biztosítani hazai nagyvárosokban.

A világszerte ismert Movember megmozdulás, amely minden év novemberében a prosztatarák megelőzésére hívja fel a figyelmet, jól illeszkedik a cégcsoport küldetéséhez, hiszen társadalmi felelősségvállalási programjának égisze alatt azokat a lehetőségeket keresi, amikor nemcsak adhat, de párbeszédet is kezdeményezhet. A megelőzés, a rendszeres szűrővizsgálatok és az értékteremtés fontosságáról Honti Dániel, a mozgalom alapítója, Dr. Pintér Dániel Gergő, vállalati kommunikációs és CSR vezető és a kampány nagykövetei, Kiss Jenő és Kathi Béla testépítők beszéltek bővebben.

A tudatos életmód és a testépítés első számú hazai szakértőiként a cégcsoport először egyesíti két zászlóshajó márkája, a BioTechUSA és a Scitec Nutrition erejét, hogy közösen támogassanak egy, a férfiegészség köré szerveződő jó ügyet. A Légy tökös! kampány során a márkák különböző platformokon sportolóik és nagyköveteik segítségével hívják fel a figyelmet az egészségtudatos gondolkodás, a megelőzés és a rendszeres szűrővizsgálatok fontosságára. A kezdeményezés egy világszerte ismert megmozduláshoz, a Movemberhez kapcsolódik, ami olyan betegségeket állít a figyelem középpontjába, melyek gyakoriak a férfiak körében, azonban rendszeres szűrővizsgálatokkal időben felismerhetők és kezelhetők. Ilyen betegség többek között a prosztatarák, amely 45 év felett bárkinél bármikor megjelenhet, kialakulásának veszélye az életkor előrehaladtával egyre nő.

Forrás: BioTechUSA

 

Leave A Reply

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com