Bőrgyógyászati vizsgálat otthonról

0

Országosan elérhető a digitális bőrklinika. Fotózza le bőrgyógyászati problémáját, majd a mesterséges intelligencia elvégzi az ,,elődiagnosztizálást”, a szakorvos pedig pár napon belül megadja a végső diagnózist és a javasolt kezelést. 

Az AIP Derm, teledermatológiai szolgáltatással tulajdonképpen beszkenneljük a betegségünket! Amikor valamilyen bőrgyógyászati problémánk van, egyszerűen lefotózzuk és feltöltjük a róla készült képet okostelefonon vagy számítógépen keresztül az AIP Derm alkalmazásba. Az ezután következő folyamat négy egyszerű lépésben elmagyarázható – olvasható a digitális bőrklinika bemutatásában.

ELSŐ LÉPÉS: Fiók létrehozása
Egy név, e-mail cím és egy jelszó megadása szükséges a regisztrációhoz. Majd alapadatainak megadása után az Új vizsgálatra kattintva el is kezdheti a konzultációt, mely magyarországi TAJ kártyával rendelkező polgároknak teljesen ingyenes.

MÁSODIK LÉPÉS: Képfeltöltés
Adatai megadása után készítsen minél jobb minőségű képet a problémás bőrfelületről és töltse fel.

HARMADIK LÉPÉS: Tünetek megadása
Az AIP Derm pillanatokon belül feldob a betegségre vonatkozó személyre szabott kérdéseket a lehetséges tünetek kapcsán – van-e lázunk, mióta áll fenn, viszket-e, stb… Miután ezeket megválaszoltuk, a mi munkánk véget is ért.

NEGYEDIK LÉPÉS: Diagnózis és kezelés
A kezelőorvos a Mesterséges Intelligencia segítésével megállapítja a végső diagnózist és a kezelést, vény nélküli gyógykészítmény alkalmazását vagy receptet írhat fel, súlyos betegség esetén pedig javasolja, hogy személyesen keressen fel egy szakorvost. A recept az EESZT-n keresztül bármelyik gyógyszertárban kiváltható. Végezetül pedig egy monitoring rendszer segít követni a beteg gyógyulását, és megelőzni jövőbeli betegségeket.

A szolgáltatáshoz szükséges regisztráció a következő linken érhető el: https://derm.aip.ai/clinic/semmelweis/sign-up?lng=hu

 

 

 

Leave A Reply

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com