Online, mindenki számára elérhető akadémiát indított a Szent János kórház

0

Honlapot hozott létre a Szent János kórház János Online Akadémia elnevezéssel, az oldalon mindenki számára elérhető internetes tanfolyamokat indítanak.

Az intézmény szerdai, MTI-hez eljuttatott közleménye szerint a www.janosakademia.hu címen elérhető oldalon jelenleg négy témában találhatók tanfolyamok: szülésfelkészítés, gyakori gyermekbetegségek, a meddőség kivizsgálása, valamint a várandósság és szülés időszakában fellépő pszichés problémák témakörében nyújtanak információkat szakembereik.

Babára várva: a Szent János Kórház szülésfelkészítő előadásai magas szakmai színvonaluknak köszönhetően már 20 éve támogatják a kismamákat olyan információkkal, melyek segítik őket  a szülésre történő felkészülésben és ráhangolódásban egyaránt.

Tetőtöl talpig: megbízható, hiteles forrásból származó információkkal segítenek olyan tudás birtokába jutni, ami alapján felelősen tudnak dönteni gyermekük sorsáról. Figyelemfelkeltő és informatív videók segítenek a bizonytalan helyzetek mérlegelésében.

A „Családépítők” online tanfolyam bemutatja, hogy milyen, a termékenységhez kapcsolódó alapfogalmakkal érdemes megismerkedni, milyen beavatkozások léteznek a meddőség kivizsgálása és  kezelése során. Szeretnének irányt mutatni, és ezzel megnyugtatni a lombikkezelés előtt álló párokat, hogy nincsenek egyedül.

Együtt: a perinatális mentális problémák a mai napig tabutémának számítanak. Az „Együtt” online tanfolyam célja, hogy segítsen tisztán látni ebben az érzékeny témában, megválaszolva azokat a kérdéseket, amit a kismamák olykor még saját maguknak sem mernek feltenni. Hosszan foglalkoznak az egészséges várandósság alatt bekövetkező lelki változásokkal, az édesapák szerepével, a relaxáció és a szoptatás pozitív hatásaival, de abban is segítenek, hogy hogyan lehet felismerni, ha baj van, és bemutatják a gyógyító munkát is.

Forrás: MTI / Új Szent János Kórház és Szakrendelő

Leave A Reply

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com