Idén is meghirdették az Év Gyógyszerésze és Kedvenc Patikám díjakat

0

Immár 12. alkalommal tették közzé az „Év Gyógyszerésze” és a „Kedvenc Patikám” pályázati felhívást. A pályázatok a Magángyógyszerészek Országos Szövetsége koordinálásával a Magyar Gyógyszerésztudományi Társaság és a Magyar Gyógyszerészi Kamara – a Roche Magyarország Kft. támogatásával valósulnak meg. 

Az „Év Gyógyszerésze” díjat és kitüntető címet elnyert gyógyszerésznek országos nyilvánosságot és kiemelkedő szakmai rangot adni munkájához, elismerve annak követésre méltó minőségét. A kiírók olyan gyógyszerészt kívánnak elismerésben részesíteni, aki példát mutat kiemelkedő szakmai teljesítményével, hatékony megoldások alkalmazásával és betegközpontú szemléletével a gyógyszerészi gondozásban, a gyógyszerellátásban és a gyógyszerfejlesztésben egyaránt. Szavazni az evgyogyszeresze.hu/szavazas oldalon lehet.

A „Kedvenc Patikám” pályázat keretében a betegek véleményt tudnak formálni a patika munkájáról szavazatukkal, mellyel nem kizárólag egy gyógyszerészt hanem az egész patika munkáját minősítik.A kampány legfontosabb célja a betegek patikai szolgáltatásokkal való elégedettségének felmérése. Szavazni a kedvencpatikam.hu/szavazas oldalon lehet.

Forrás: Év Gyógyszerésze, Kedvenc Patikám

Leave A Reply

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com