Dr. Mészáros Anikó radiológus rendelése hamarosan indul a Praxis Dr. Zénó Kaposvár Magánklinikán

0

Örömmel értesítjük kedves pácienseinket, hogy Dr. Mészáros Anikó radiológus csatlakozott a Praxis Dr. Zénó Kaposvár csapatához. Az ultrahang diagnosztika szakrendelés június 24-től érhető el, melyre telefonon és online is kérhet előjegyzést. 

Dr. Mészáros Anikó szakterülete: teljes körű hasi és kismedencei ultrahang, nyaki lágyrészek (pajzsmirigy, nyirokcsomók, nyálmirigyek) ultrahang vizsgálata, erek vizsgálata (Carotis Doppler, hasi és végtagi erek), felszíni lágyrészek valamint a prosztata és herék vizsgálata.

Rendelési idő: Csütörtök 08:30-12:30

Kérjen időpontot online vagy a +36-20/244-2936-os előjegyzés telefonszámon.

Dr. Mészáros Anikó 1992-ben végzett a Pécsi Orvostudományi Egyetem Általános Orvosi karán cum laude eredménnyel. Első munkahelye a Pécsi Orvostudományi Egyetem Radiológiai Klinikája volt, mely nagy betegforgalmának, széles betegspektrumának és koncentrált tudásbázisának köszönhetően jó alapokat biztosított számára. Ezen időszak alatt a diagnosztikus képalkotó vizsgálatokon kívül részt vett az intézet onkoterápiás részlegének munkájában, onkológiai betegek kezelésében, gondozásában és osztályos ellátásában is. 1999-ben radiológus szakvizsgát tett kiváló minősítéssel. 2000-től a volt Baranya Megyei Kórház Radiológiai osztályán folytatta tevékenységét. Az itt található, a klinikától eltérő profilú infektológiai, érsebészeti és tüdőgyógyászati osztályok tovább szélesítették ismereteit. 2012-től pécsi és Pécs környéki önkormányzati és magán rendelőintézetekben végzi a betegek képalkotó diagnosztikai (röntgen és ultrahang) szakellátását. Tagja a Magyar Radiológusok Társaságának.

Praxis Dr. Zénó Kaposvár · 7400 Kaposvár, Szegfű utca 1.  +36-20/244-2936

 

 

Leave A Reply

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com