Madarak fényben és árnyékban – Nyitott, szakmai múlthoz nem kötött pályázat várja a madárfotózás kedvelőit

0

Az Envirotis Holding Zrt. által kírt pályázat nyitott, életkorhoz nem kötött, amatőr, hobbifotós és profi természetfotósokat szeretne megszólítani. A pályázat eredményhirdetése november 28-án, a Tatai Vadlúd Sokadalom napján lesz. 

„Pályázatunkkal fel kívánjuk hívni a figyelmet a természetvédelem fontosságára azzal, hogy bemutatjuk, milyen szép, gazdag az élővilág. Szeretnénk ösztönözni mindenkit, különösen a fiatalokat arra, hogy tartsák értéknek az élővilág sokszínűségét, ébredjen fel minél több emberben a vágy a madarak világának jobb megismerésére” – olvasható a pályázat weboldalán.

Pályázni csak etikus elvek alapján készített, más kiírásra nem nevezett fotókkal lehet. Regisztrálni és fotót feltölteni az Envirotis Holding Zrt. honlapján, a Feltöltés menüpontban tudnak a nevezők.

A pályázat fotófeltöltési időszaka : 2020. július 20. és 2020. szeptember 20. között. Eredményhirdetés időpontja: és helyszíne: 2020. november 28., szombat, a Tatai Vadlúd Sokadalom rendezvénye.

A szakmai zsűri elnöke Potyó Imre környezetkutató, természetfotós, számos fotós díj nyertese. A legjobb 50 fotóból kiállítás és könyv készül.

További részletekért kattintson ide.

Leave A Reply

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com