Futóőrület Pakson

1

Az első Atomfutás óta futótűzként terjed Pakson a futóőrület. Idén, a harmadik versenyen 1236 versenyző vágott neki különböző távoknak – írja a teol.hu

Becslések szerint nyolcezren fordultak meg az idei Atomfutáson, illetve Kenyér-, hal- és borünnepen. A hagyományos kulturális program társítása a futófesztiválnak bevált, mindkét programot szívükbe zárták a paksiak, sőt az Atomfutás országos rangot, határokon túli hírnevet is szerzett magának.

Összesen 1236-an indultak el a különféle távokon a 600 méterestől az 50 kilométeresig. Nagyon népszerű volt a háromnegyed maraton, azaz a 31 kilométeres táv és a hét kilométer hosszú, számos akadállyal tűzdelt Brutál Atom. Rengeteg helybeli futott, sokaknál az egész család.

Dr. Kovács Antal olimpiai és világbajnok judós, az erőmű kommunikációs igazgatója családjában ez már természetes, de – mint mondta az újságnak – ő maga is azt tapasztalja, hogy egyre többen rákaptak a futás ízére, akadnak olyan famíliák, ahol az unokáktól a nagyszülőkig mindenki futni kezdett. Ez a program olyan, ami mellé egyértelmű, hogy az erőmű is mellé áll. – Annak, hogy sokan sportolnak, az erőmű, mint munkaadó is hasznát látja, hiszen egészségesebbek, terhelhetőbbek, kevesebbet hiányoznak, fejtette ki a teol.hu-nak.

 Forrás: Teol

1 hozzászólás

Leave A Reply

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com