Aranyanyu kerestetik

1

Szeptember 21-ig lehet jelölni azokat az orvosnőket, pedagógusokat vagy egészségügyi szakdolgozókat, akik emberségből, szeretetből sokat tettek értünk, családunkért és közösségünkért.

A 2011-ben alapított díj Rácz Zsuzsa írónő és a Richter Gedeon Nyrt. által kelt életre, és immár negyedik alkalommal kívánja az egészségügyben és pedagógusként dolgozó nők munkáját elismerni és elismertetni.

A zsűri eddig 21 rendkívüli nőt részesített elismerésben kitartó, szívvel-lélekkel végzett, mások számára is példaértékű munkájáért. A díjat és az azzal járó 200 ezer forintos pénzjutalmat idén is hat hölgy veheti majd át.

Az ajánlásokat három kategóriában várják a www.aranyanyu.hu/dij oldalon 2014. szeptember 21-ig. Itt kell bemutatni egy rövid történettel a számunkra fontos, meghatározó és jelölni kívánt orvosnőt, pedagógust vagy egészségügyi szakdolgozót.

A 12 döntös Aranyanyu portréfilmjét november elején láthatjuk a www.aranyanyu.hu weboldalon, és november 20-án derül ki, hogy közülük kik vehetik át a díjakat.

1 hozzászólás

Leave A Reply

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com