„Fény az éjszakában” – szolidaritási séta Pécs belvárosában a gyermekleukémiában érintettekért

0
A “Light in the Night” kezdeményezéshez (Leukaemia Foundation, Australia) csatlakozva idén 4. alkalommal szervezik meg a “Fény az éjszakában” elnevezésű szolidaritási sétát Pécs belvárosában. Szeretettel várnak mindenkit, aki részvételével együttérzését fejezné ki a gyermekleukémiában érintetteknek, valamint köszönetét tolmácsolná a gyerekek gyógyulásán dolgozó szakembereknek.
Ahogy az előző években, úgy idén is naplemente után találkozunk, hogy lámpásainkkal jelképesen és ténylegesen is fényt vigyünk a sötétségbe
– írják a szervezők.
Az indulás helyszínén adományokat is gyűjtenek a pécsi gyermekonkológia részére, ahol a Dél-Dunántúl 4 megyéjének rosszindulatú daganatos és leukémiás gyermekei gyógyulnak. A sétához saját lámpás is hozható, de – ahogy minden évben, úgy most is – szintén készülnek hangulatos lámpásokkal, amik, a készlet erejéig adományokért lesznek elérhetőek a résztvevőknek.
A séta 2023. október 21-én 19 órakor indul.
Útvonal: Széchenyi tér – Irgalmasok útja – Citrom utca – Jókai utca – Ferencesek utcája – Szent István tér (kb 1,5 km és 30p lassú séta)
Forrás: Eurakvilo Gyermekonkológiai és Gyermekhospice Közhasznú Alapítvány Facebook

Leave A Reply

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com