Nem vagy egyedül kampány – esélyegyenlőség és kapcsolódás a szoptatásban

0

A „Nem vagy egyedül” 2023 kampány-esélyegyenlőség és kapcsolódás a szoptatásban elnevezésű kiállítása a Dana® Stúdió és Szülőklub gyermeke. Célja a figyelemfelhívás a szakemberek és a társadalom felé az anya-baba egység védelmére és a szoptatástámogatás fontosságára.

A fotósorozat olyan anya-gyermek egységek mutat be, ahol nem ment könnyen a kapcsolódás, a szoptatás. Akik életük legszebb élménye mellett szembe találták magukat hullámvölgyekkel is. Az útjuk során akadnak, akik kaptak támogatást és akadnak, akik nem. Az esélyegyenlőség jegyében fontos, hogy mindegyik oldalt megmutassuk, üzenve ezzel azt is, hogy minden édesanya egyforma, csak az út más, ami Nekik jutott. A segítő kéz nyújtása mind szakmai, mind közösségi szinten elengedhetetlen.

A képek olyan témaköröket dolgoznak fel, melyek zöme tabutéma. Szeretnénk ha az az édesanya, aki koraszülő, siket, hosszan szoptató, „lombikos”, perinatális veszteséget él át ( és a sort hosszan folytathatnánk), tabuk nélkül őszintén beszélhetne arról, ami benne zajlik.

Az édesapák szerepe pedig a történetek sikerességében kulcsfontosságú. Ahogy a feldolgozásban is. Ezeknek a nem mindennapi nőknek a láthatatlan hátországa – olvasható a kampány bemutatóján.

Forrás: YouTube / Facebook

 

 

Leave A Reply

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com