Termékenység tudatosság nap lesz április utolsó hétvégéjén Budapesten

0

Termékenység tudatosság nap lesz április utolsó hétvégéjén Budapesten.

Az esemény két főszervezője Pataki Zita televíziós személyiség, vlogger, kommunikációs tréner, a Réka Tudatos Termékenységért Alapítvány vezetője és Salamon Adrienn, a Női Egészségért Alapítvány elnöke. Mindketten személyesen értintettek a témában.

” Sajnos a statisztikák azt mutatják, hogy egyre több ember – nő és férfi – küzd termékenységi problémával. Ezért szeretnénk felhívni a figyelmet a termékenység tudatos gondolkodásra. Az álmom az, hogy a fiatal házasok éppúgy eljöjjenek egy ilyen eseményre, mint ahogy a nagy napjuk előtt ellátogatnak egy esküvő kiállításra. Mindenkit várunk, aki három éven belül gyermeket szeretne” mondta Pataki Zita.

Salamon Adrienn, aki 14 éve vezeti a Női Egészségért Alapítványt elmondta: online évek óta megrendezik a termékenység tudatosság hetét, régi vágyuk volt azonban egy olyan hiánypótló, sokrétű szakmai eseményt szervezni, ahol személyesen lehet találkozni a téma hazai szakértőivel, specialistáival.

Fontos kiemelni, hogy a termékenység tudatosság témakörén belül szó lesz alternatív megoldásokról, a meddőség férfi aspektusairól, a meddőség lelki okairól, lombikeljárásról, örökbefogadásról, a különböző kísérőbetegségekről, úgy mint a cukorbetegség vagy a PCOS.

A rendezvény fővédnöke dr. Vesztergom Dóra, az Országos Kórházi Főigazgatóság Humán Reprodukciós Intézetének vezetője.

Forrás: OS,  „Együtt könnyebb” Női Egészségért Alapítvány

Leave A Reply

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com