Ingyenes, online tanácsadással segítik a cukorbetegséggel érintetteket

0

A Cukorbeteg Egyesületek Országos Szövetségének szakemberei a DiabPONT online, videós tanácsadásain belül nyújtanak segítséget a cukorbetegséggel kapcsolatban, melyekhez bárki díjmentesen csatlakozhat. 

Legyen tájékozott a cukorbetegséggel kapcsolatban, mert ez a megfelelő kezelés elengedhetetlen feltétele! Ennek érdekében már nem kell órákig az orvosi rendelőben ülnie, nehezen érthető könyveket és szórólapokat olvasgatnia vagy várni az ismerősre, aki el tudja magyarázni a diabétesszel kapcsolatos kérdésünkre a választ. Nincs szükség arra, hogy a cukorbetegség további feszültséget okozzon Önnek! – írja honlapján a Cukorbeteg Egyesületek Országos Szövetsége.

Kapcsolódjon be a DiabPONT online előadásokhoz keddenként 17.00-tól, ahol

  • kiváló, gyakorló szakemberekkel találkozhat,
    akik
  • érthetően és élvezetesen magyarázzák el a diabétesz okozta történéseket,
    miközben
  • lehetőség van kérdezni is az előadóktól,
    de mindemellett természetesen
  • rengeteget lehet tanuln

A HÓNAP TÉMÁJA: A DIABÉTESZES LÁB

FEBRUÁR 21.
A bőrápolás szerepe a diabéteszes lábszövődmények megelőzésében
Dr. Rédling Mariann bőrgyógyász
FEBRUÁR 28.
A diabéteszes láb kezelője – a podiáter
Ignáth Györgyi podiáter

Hogyan lehet az adásokhoz kapcsolódni?

Valamennyi adást a ZOOM alkalmazásban lehet megtekinteni, amely mindenki számára ingyen hozzáférhető, amennyiben rendelkezik számítógéppel, táblagéppel vagy okostelefonnal és internettel. Az alkalmazás letöltése az első alkalommal okozhat egy kis nehézséget, de ehhez jól érthető, lépésről lépésre navigáló írásos útmutatót biztosítanak. Az alkalmazás sikeres telepítése után egyetlen kattintással elérhető az adás. Minden adás előtt valamennyi tagszervezeti vezető eljuttatja a megtekintésére feljogosító „meghívó” linket azon tagjai számára, akik rendelkeznek számítógéppel, táblagéppel vagy okostelefonnal és internettel, és szeretnék megnézni az aktuális adást. Az egyéni tagoknak a regisztráció során megadott e-mail címre küldik a meghívót.
Meghívó kérése: iroda@ceosz.hu

Leave A Reply

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com