A belgyógyászati eseteket csak munkaidőben látják el a komlói kórházban

0

A komlói kórházban a belgyógyászati eseteket csak munkaidőben látják el reggel nyolctól fél négyig, az ezen kívüli időszakban Pécsen fogadják a rászorulókat – olvasható az ATV oldalán.

Csaknem teljesen leáll a sürgősségi betegellátó ambulancia a komlói kórházban. A belgyógyászati eseteket csak munkaidőben látják el reggel nyolctól fél négyig, az ezen kívüli időszakban Pécsen fogadják a rászorulókat – ezzel a tájékoztatóval szembesülnek a betegek a Komlói Kórház bejáratánál: „ellátási és szervezési okok miatt hétköznap fél négytől hétvégén és ünnepnap egyáltalán nem végez akut belgyógyászati ellátást az intézmény”.

Az ATV Híradó stábja kereste a komlói kórházat, arra szerettek volna választ kapni, hogy mit is takar a belgyógyászati ambulancia ellátási és szervezési problémája, azonban a kórház igazgatósága nem kívánt nyilatkozni.

A komlói közgyűlés ellenzéki frakciójának vezetője szerint egyszerű a válasz: nincs pénz az orvosok bérére.

„Komló város önkormányzata 14 településsel közösen, társulási formában, a hét minden napján ugyanebben az időszakban gyermek és felnőtt ügyeleti rendszert működtet” – nyugtatott meg mindenkit Komló fideszes polgármestere, Polics József.

Forrás: ATV 

Leave A Reply

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com