Újdonság Bonyhádon – Dr. Hufnagel Csilla bőrgyógyász rendelése elérhető a Praxis Dr. Zénó Klinikán

0

Új szakrendeléssel bővült a bonyhádi Praxis Dr. Zénó Klinika, így már Ön is részesülhet a komplex bőrgyógyászati ellátásban.

Bejelentkezés a +36-30/414-2896 telefonszámon, vagy foglaljon időpontot online.

Rendelés idő: Csütörtök 16:30 – 18:30

A bonyhádi születésű doktornő 2013-as végzését követően rezidesként a Pécsi Tudományegyetem Bőr-, Nemikórtani és Onkodermatológiai Klinikáján az ország neves szakembereitől tanulva ismerte meg közelről a bőrgyógyászat különböző területeit, mint a dermatoonkológiát, allergológiát és gyermekbőrgyógyászatot. A klinika új szakorvosát a Pannondoktor kérdezte.

A bőrgyógyászat napjainkban több, mint vírusok, baktériumok és gombák okozta betegségekkezelése, népszerű szakmává nőtte ki magát. Miért lett bőrgyógyász?

Hat éve foglalkozom napi szinten bőrgyógyászattal, viszont már egyetemi éveim alatt megszületett az elhatározás, hogy diplomám megszerzését követően dermatológiai területen szeretnék tevékenykedni. Így tudományos diákköri munkámat is bőrgyógyászati témában, pikkelysömörös páciensek társbetegségeit vizsgálva végeztem. Rendszeresen szerepeltem haza és nemzetközi konferenciákon tanulságos esetek előadásával.

Miért ezt az irányt választotta?

Vonzó volt számomra a belgyógyászati és bőrgyógyászati kórképek szoros összefüggése és együttes előfordulása, mely széles rálátást igényel.

A bőrön látszik a betegség. Milyen problémákkal fordulhatnak Önhöz a páciensek?

Nagy hangsúlyt kívánok fordítani a bőrtumorok megelőzésére és mihamarabbi felismerésére, általános bőrgyógyászati kórképek kezelésére és kisebb esztétikai célú beavatkozások elvégzésére is.

Tevékenységi területem:

  • anyajegyvizsgálat és -szűrés, bőrrák szűrővizsgálata
  • ekcéma, atópiás dermatitis kezelése
  • vírusos szemölcsök kezelése
  • bakteriális bőrfertőzések kivizsgálása, kezelése
  • aknés, rozaceas bőr kezelése
  • pikkelysömör vizsgálata, kezelése
  • hajhullás-, fejbőr és körömbetegségek vizsgálata és kezelése
  • csalánkiütések vizsgálta, kezelése
  • fibromák, jóindulatú bőrkinövések eltávolítása elektrokauterrel

Milyen érzés újra itthon lenni?

Nagy örömmel tölt el, hogy visszatérve szülővárosomba, Bonyhádon megkezdhetem magánrendelésem gyakorlását. Bőrgyógyászati magánrendelésem során kiemelten fontosnak tartom a hozzám forduló páciensek számára a nyugodt körülmények biztosítását, részletes felvilágosítást, konzultációt.

További információért, árakért érdeklődjön a klinika +36-30/414-2896-os előjegyzési számán!

Leave A Reply

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com