Ingyenes rákszűrés a Pécsi Fül-Orr-Gégészeti és Fej-Nyaksebészeti Klinikán 2018.július 02.- 03.

0
Fej-nyaki Onkológiai Társaságok Nemzetközi Föderációja (IFHNOS – International Federation of Head and Neck Oncologis Societies) a  2018. évben is felhívja a világ lakosainak, valamint a gyógyításban résztvevő szakemberek, orvosok figyelmét a fej-nyaki daganatokra, ezek prevenciójára, a korai diagnózis fontosságára, valamint a modern kezelési lehetőségekre.
Hazánkat ismét felkérték, hogy vegyen részt ezen fontos célok megvalósításában, a 2017-es évhez hasonlóan Dr. Lujber Lászlót a Pécsi Tudományegyetem Fül-,Orr-,Gégészeti és Fej-, Nyaksebészeti Klinika egyetemi docensét bízták meg, hogy koordinálja a Magyarországi eseményeket.
Számos tudományos  továbbképzés , előadás és konferencia ennek jegyében zajlik, azonban a legfontosabb eseménynek az ország több pontján megszervezésre kerülő rákszűrést tartják a szervezők.
Az ingyenes rákszűrés időpontja: 2018.július 02.- 03. 9:00 -14:00-ig
Helyszíne: 7621 Pécs, Munkácsy M.u. 2.
Bejelentkezés: 06 72 507-368 telefonon.
Betegeket kizárólagosan előzetes bejelentkezés és regisztráció esetén tudnak fogadni.
Az ingyenes fej-nyaksebészeti rákszűrési kampány során fej nyaksebészetben jártas szakorvos kollégák fognak rutin szűrővizsgálatot végezni, illetve szükség szerint a legmodernebb video endoscopos vizsgálómódszereket használni, mindamellett tanácsadással, a rizikófaktorok ismertetésével igyekeznek majd a rákos megbetegedés kialakulásának megakadályozásában hathatós segítséget nyújtani.
Forrás: PTE
Megosztás

Írjon választ!